Yrittäjä

Lisää yrityksesi tiedot
Suomen Puhelinluetteloihin

Pohjois-Karjalan yritysten Tehosivut


Auto Sky Oy

Kotisivut:

Y-tunnus: 3205844-2

Osoite: Viikinitie 21,

00560 Helsinki

Sähköposti: if.yksotuaulevlapsakaisa

Toimialat:

Puhelinnumerot:
Auto Sky Oy: 0407624256

Tarjouspyyntö Ajanvarauspyyntö Yhteydenottopyyntö Tiedustele avoimia työpaikkoja

Tarjouspyyntölomakkeen tarjoaa käyttöönne Suomen suurin kilpailutus- ja tarjouspyyntöpalvelu Tarjoukset.fi.

Yritykselle ilmoitetaan pyynnöstänne sähköpostitse ja tekstiviestitse*. Sähköpostiinne tulee kopio lähettämistänne tiedoista.
(* Kaikki päätelaitteet eivät tue tekstiviestejä.)

Varaa aika

Facebook

 

Huoltopalvelut

Palvelumme ovat mm. määräaikaishuolto, kausihuolto, ilmastoinnin täyttöhuolto, diagnostiikka, sähkötyöt, jarrujen huolto, katsastustarkastus, tuulilasien vaihto, rengashuolto, nelipyöräsuuntaus ym.

Valtuutettu merkkihuolto

Olemme Suzukin virallinen huoltokumppani. Tarjoamme sinulle alkuperäiset Suzukin varaosat sekä takuuhuollon. Valtuutettuna Suzuki-merkkihuoltona vastaamme Suzuki-autosi takuukorjauksista.

Autopesu

Hyvin pidetty auto ei ole vain mukava, vaan myös paremman näköinen. Pesemme ajoneuvosi aina käsin, parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Ajan säästämiseksi teemme pesun, vahauksen ja sisäpuhdistuksen yhdessä ja samassa paikassa.

Katsastus

Katsastuksessa tarkastetaan, että ajoneuvo ja sen varusteet ovat lain edellyttämässä kunnossa ja että se on sekä ajoturvallinen että vähäpäästöinen sekä sisältää kaikki asianmukaiset turvaominaisuudet.

Hinauspalvelu

Jos joudut vaikeaan tilanteeseen tien varrelle, henkilökuntamme auttaa sinua. Olemme Uudellamaalla tunnettu autoalan yritys. Meidän prioriteettimme on pitää sinut turvassa.

Korin korjaukset

Teemme vauriokorjaukset, korityöt, ruosteenkorjaukset, maalaustyöt, sähkötyöt ja muut pienemmät korjaukset. Teemme kaiken tämän yhdessä ja samassa paikassa tarjotaksemme sinulle nopeampaa palvelua.
 

Auto Sky Oy on vuonna 2005 perustettu yksityinen autokorjaamo. Auto Skyn tarjoamat huolto- ja korjauspalvelut ovat hinnoiltaan kilpailukykyiset ja yhdessä asiakkaan kanssa, etsimme parhaan mahdollisen hinnan.
Korjaamomme sijaitsee aivan Vanhankaupungin laitamilla ja tästä on loistavat kulkuyhteydet joten, voit jättää autosi huoletta meille ja jatkaa matkaa julkisilla.

Soita ja kysy lisää tai lähetä tarjouspyyntö!
asiakaspalvelu@autosky.fi